Обирайте найкраще – вступайте до Львівської політехніки: здобутки студентів Університету на Конкурсах наукових робіт

Львівська політехніка
студенти в аудиторії

Шановні абітурієнти!

 2 липня 2018 року розпочалася реєстрація електронних кабінетів вступників та завантаження у них додатків до документів про повну загальну середню освіту. А з 12 липня заклади вищої освіти України розпочнуть приймати від абітурієнтів документи для вступу.

Які ж виші обрати? Одним із головних критеріїв для здійснення цього надзвичайно важливого вибору є місце, яке посідає навчальний заклад у рейтингах університетів. Однак він не єдиний. Адже для майбутнього студента важливо також, які умови для проживання і дозвілля має заклад вищої освіти, які надає можливості для занять художньою самодіяльністю та спортом, які досягнення мають його студенти у навчанні та науковій роботі (що є прямим свідченням якості надаваної вишем освіти), який рівень викладання найпопулярніших на сьогодні ІТ-дисциплін і… багато чого іншого.

Про все це ми хочемо вам розповісти у серії матеріалів про Національний університет «Львівська політехніка» – один із найдавніших, найрейтинговіших і найпопулярніших серед вступників закладів вищої освіти України.

Культурно-мистецьке життя студентів Університету

Спортивні досягнення студентів Університету

Успіхи студентів Університету на Всеукраїнських олімпіадах

Інноваційна діяльність Університету в галузі ІТ-освіти

Університет – один із найкращих вишів України

Здобутки студентів Університету на Конкурсах наукових робіт

Окрім Всеукраїнських студентських олімпіад, Міністерство освіти і науки України щороку проводить Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей. У 2018 році Львівська політехніка проводила два такі Конкурси, і, зрозуміло, студенти Університету не могли не потрапити до числа переможців.

На інших Конкурсах першість за кількістю наукових здобутків, як і олімпіадних, теж вибороли студенти-економісти Львівської політехніки.

Представникам гуманітарних спеціальностей Університету також є чим пишатися.

Майбутні фахівці технічного напряму теж ставали переможцями та призерами наукових конкурсів.

Переконливі успіхи мали львівські політехніки й на наукових конкурсах міжнародного рівня.

А ще цього року у Львівській політехніці відбувся цікавий інтелектуальний турнір – Міжнародний фінал змагань з усного рахунку «Прангліміне». В одній із категорій першість виборов студент Університету.

Отож, якщо ви хочете здобути глибокі теоретичні та практичні знання, які відчинять перед вами двері у широкий світ української, європейської та світової науки, – вступайте до Львівської політехніки!