Студенти-обліковці Львівської політехніки – призери Всеукраїнського конкурсу наукових робіт

Кафедра обліку та аналізу Львівської політехніки
на конкурсі студентських наукових робіт«Облік та оподаткування»

23 лютого 2018 року в Національній академії статистики, обліку та аудиту Держстату України вперше відбувся перший етап другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік та оподаткування».

Перший тур конкурсу проходив у вищих навчальних закладах України III–IV рівнів акредитації. За його результатами до Національної академії статистики, обліку та аудиту надійшли наукові роботи з 70 вищих навчальних закладів країни. Всього зареєстровано 141 студентську наукову роботу. Галузева Комісія за рейтинговою оцінкою допустила до участі в підсумковій науково-практичній конференції 35 робіт.

30 березня 2018 року в Національній академії, обліку, статистики та аудиту відбулася підсумкова науково-практична конференція другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік та оподаткування», у якій взяло участь 35 доповідачів із вищих навчальних закладів з усієї України.

На конференції виступили студенти групи ОА-34 кафедри обліку та аналізу Національного університету «Львівська політехніка» Мар’яна Редько з доповіддю на тему «Розвиток нефінансової звітності в інформаційному забезпеченні менеджменту компаній» (науковий керівник – професор Л.М. Пилипенко) та Оксана Федина з доповіддю «Особливості обліку, аналізу та контролю дебіторської заборгованості комунальних підприємств» (науковий керівник – доцент О.І. Грицай).

За результатами оцінювання доповідей на підсумковій науково-практичній конференції оргкомітетом Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік та оподаткування» Мар’яну Редько нагороджено дипломом ІІ ступеня, а Оксану Федину – дипломом ІІІ ступеня.

Кафедра обліку та аналізу вітає переможців конкурсу, їхніх керівників і бажає їм майбутніх наукових звершень!

на конкурсі студентських наукових робіт«Облік та оподаткування» на конкурсі студентських наукових робіт«Облік та оподаткування» на конкурсі студентських наукових робіт«Облік та оподаткування» на конкурсі студентських наукових робіт«Облік та оподаткування» на конкурсі студентських наукових робіт«Облік та оподаткування»