Обирайте найкраще – вступайте до Львівської політехніки: успіхи студентів Університету на Всеукраїнських олімпіадах

Львівська політехніка
переможці

Шановні абітурієнти!

Вже зовсім скоро – 2 липня 2018 року – розпочнеться реєстрація електронних кабінетів вступників та завантаження у них додатків до документів про повну загальну середню освіту. А з 12 липня заклади вищої освіти України розпочнуть приймати від абітурієнтів документи для вступу.

Які ж виші обрати? Одним із головних критеріїв для здійснення цього надзвичайно важливого вибору є місце, яке посідає навчальний заклад у рейтингах університетів. Однак він не єдиний. Адже для майбутнього студента важливо також, які умови для проживання і дозвілля має заклад вищої освіти, які надає можливості для занять художньою самодіяльністю та спортом, які досягнення мають його студенти у навчанні та науковій роботі (що є прямим свідченням якості надаваної вишем освіти), який рівень викладання найпопулярніших на сьогодні ІТ-дисциплін і… багато чого іншого.

Про все це ми хочемо вам розповісти у серії матеріалів про Національний університет «Львівська політехніка» – один із найдавніших, найрейтинговіших і найпопулярніших серед вступників закладів вищої освіти України.

Культурно-мистецьке життя студентів Університету

Спортивні досягнення студентів Університету

Здобутки студентів Університету на Конкурсах наукових робіт

Інноваційна діяльність Університету в галузі ІТ-освіти

Університет – один із найкращих вишів України

Успіхи студентів Університету на Всеукраїнських олімпіадах

Щороку Міністерство освіти і науки України проводить Всеукраїнську студентську олімпіаду з навчальних дисциплін, напрямів підготовки та спеціальностей. Щороку й студенти Національного університету «Львівська політехніка» беруть у них участь – і чимало з них стають переможцями та призерами.

У 2018 році п’ять Олімпіад було проведено в Університеті – і в жодній із них львівські політехніки не залишилися без нагород.

В Олімпіадах, що відбувалися в інших закладах вищої освіти України, найбільших успіхів досягли студенти-політехніки економічних спеціальностей.

Намагалися не відставати від них і представники Інституту гуманітарних та соціальних наук та Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Львівської політехніки.

Студенти інженерних напрямів Університету також продемонстрували високий рівень теоретичної та практичної підготовки.

Незважаючи на запеклу конкуренцію, студенти ІТ-спеціальностей Львівської політехніки також не залишилися без призових місць.

Отож, якщо ви хочете одержати ґрунтовні теоретичні знання та практичні навички, що дають змогу успішно виступати на Всеукраїнських студентських олімпіадах, – вступайте до Львівської політехніки!