Студентки ІГСН перемогли у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт з інформаційної, бібліотечної та архівної справи

Кафедра СКІД Львівської політехніки
Студентки ІГСН перемогли у Всеукраїнському конкурсі з ІБАС

Студентки кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» успішно виступили у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Інформаційна, бібліотечна та архівна справа», що відбувся у стінах Одеського національного політехнічного університету 29–30 березня 2018 року.

Перемогу і диплом І ступеня здобула студентка IV курсу Антонія Яновська, яка вразила конкурсну комісію презентацією про ефективність використання вікі-технології у популяризації результатів наукової та громадської діяльності закладів вищої освіти України. Науковий керівник – доцент Соломія Федушко.

Призове місце й диплом ІІ ступеня одержала студентка І курсу магістратури Роксоляна Кравців, яка доповідала щодо концепції популяризації періодичного наукового видання за допомогою наукометричних міжнародних баз даних. Науковий керівник – доцент Юрій Сєров.

Кафедра СКІД пишається своїми талановитими, креативними та працелюбними студентами і викладачами!

Студентки ІГСН перемогли у Всеукраїнському конкурсі з ІБАС Студентки ІГСН перемогли у Всеукраїнському конкурсі з ІБАС Студентки ІГСН перемогли у Всеукраїнському конкурсі з ІБАС подяка подяка