Обирайте найкраще – вступайте до Львівської політехніки: Університет – один із найкращих вишів України

Львівська політехніка
фасад головного корпусу Політехніки

Шановні абітурієнти!

2 липня 2018 року розпочалася реєстрація електронних кабінетів вступників та завантаження у них додатків до документів про повну загальну середню освіту. А з 12 липня заклади вищої освіти України розпочнуть приймати від абітурієнтів документи для вступу.

Які ж виші обрати? Одним із головних критеріїв для здійснення цього надзвичайно важливого вибору є місце, яке посідає навчальний заклад у рейтингах університетів. Однак він не єдиний. Адже для майбутнього студента важливо також, які умови для проживання і дозвілля має заклад вищої освіти, які надає можливості для занять художньою самодіяльністю та спортом, які досягнення мають його студенти у навчанні та науковій роботі (що є прямим свідченням якості надаваної вишем освіти), який рівень викладання найпопулярніших на сьогодні ІТ-дисциплін і… багато чого іншого.

Про все це ми хочемо вам розповісти у серії матеріалів про Національний університет «Львівська політехніка» – один із найдавніших, найрейтинговіших і найпопулярніших серед вступників закладів вищої освіти України.

Культурно-мистецьке життя студентів Університету

Спортивні досягнення студентів Університету

Успіхи студентів Університету на Всеукраїнських олімпіадах

Здобутки студентів Університету на Конкурсах наукових робіт

Інноваційна діяльність Університету в галузі ІТ-освіти

Університет – один із найкращих вишів України

Національний університет «Львівська політехніка» впродовж останніх років незмінно перебуває в когорті лідерів закладів вищої освіти України за результатами практично всіх ключових рейтингів.

Інноваційна діяльність Львівської політехніки в освітній та науковій сферах забезпечує йому стабільно високі позиції в Україні у найвідоміших міжнародних рейтингах університетів, зокрема й за останній рік.

На загальнонаціональному рівні Університет впевнено тримається серед найкращих закладів вищої освіти, зберігаючи популярність і довіру в абітурієнтів, що відображають як офіційні рейтинги, так і неофіційні, укладені ЗМІ.

За показниками наукової діяльності Львівська політехніка – також серед лідерів з-поміж українських вишів, тож абітурієнти можуть бути впевнені у високому науковому рівні одержуваних знань.

А ще Львівська політехніка – один із найкрасивіших закладів вищої освіти України, а також входить у першу десятку рейтингу найдавніших технічних університетів Європи і світу.

Отож, якщо ви прагнете досягти успіху в житті, принаймні на кілька років стати мешканцем найбільшого у світі українського (за духом!) міста, навчатися в одному з найкращих університетів країни і в найкращому виші західного регіону – вступайте до Львівської політехніки!