Обирайте найкраще – вступайте до Львівської політехніки: спортивні досягнення студентів Університету

Львівська політехніка
на змаганнях

Шановні абітурієнти!

Вже зовсім скоро – 2 липня 2018 року – розпочнеться реєстрація електронних кабінетів вступників та завантаження у них додатків до документів про повну загальну середню освіту. А з 12 липня заклади вищої освіти України розпочнуть приймати від абітурієнтів документи для вступу.

Які ж виші обрати? Одним із головних критеріїв для здійснення цього надзвичайно важливого вибору є місце, яке посідає навчальний заклад у рейтингах університетів. Однак він не єдиний. Адже для майбутнього студента важливо також, які умови для проживання і дозвілля має заклад вищої освіти, які надає можливості для занять художньою самодіяльністю та спортом, які досягнення мають його студенти у навчанні та науковій роботі (що є прямим свідченням якості надаваної вишем освіти), який рівень викладання найпопулярніших на сьогодні ІТ-дисциплін і… багато чого іншого.

Про все це ми хочемо вам розповісти у серії матеріалів про Національний університет «Львівська політехніка» – один із найдавніших, найрейтинговіших і найпопулярніших серед вступників закладів вищої освіти України.

Культурно-мистецьке життя студентів Університету

Успіхи студентів Університету на Всеукраїнських олімпіадах

Здобутки студентів Університету на Конкурсах наукових робіт

Інноваційна діяльність Університету в галузі ІТ-освіти

Університет – один із найкращих вишів України

Спортивні досягнення студентів Університету

Якщо ви маєте певні спортивні досягнення або намір підтримувати добру фізичну форму – до ваших послуг спорткомплекс Львівської політехніки у Стрийському парку. Тут у корпусах № 21 і 22 є басейн, спортивні зали для

  • футболу та футзалу, баскетболу, волейболу, гандболу,
  • легкої атлетики, спортивної аеробіки, спортивного туризму,
  • дзюдо-самбо, вільної та греко-римської боротьби, боксу, гирьового спорту,
  • тенісу, шахів та інших видів спорту.

На території Студмістечка Університету розташований антивандальний спортивний майданчик. Найвимогливіших спортсменів зможуть задовольнити умови для занять із

  • атлетичної гімнастики, танцювальної аеробіки, шейпінгу,
  • рукопашного бою, карате, кікбоксінгу,
  • бадмінтону, тенісу та інших видів спорту.

Вас зустрінуть висококваліфіковані тренери і спортивні зали, що облаштовані сучасним устаткуванням. Чи не тому в стінах Львівської політехніки виросло не одне покоління знаних у всьому світі спортсменів? Та й сучасні політехніки мають чимало спортивних досягнень.

Так, студенти Університету впродовж останнього року продовжували брати участь у міжнародних змаганнях найвищого рівня, ставати їхніми призерами і переможцями.

Не пасли задніх львівські політехніки й на інших міжнародних, всеукраїнських та регіональних турнірах.

З року в рік представники Університету опиняються в числі кращих на Універсіадах Львівщини, не стали винятком і минулі обласні спортивні змагання студентів.

До цього можна лише додати, що два львівські політехніки – викладач і нещодавній випускник – стали чемпіонами XV літніх Паралімпійських ігор у Ріо-де-Жанейро.

Отож, якщо ви не прагнете стати професійним спортсменом, але небайдужі до фізкультури і спорту, – вступайте до Львівської політехніки!