Обирайте найкраще – вступайте до Львівської політехніки: культурно-мистецьке життя студентів Університету

Львівська політехніка
святкування

Шановні абітурієнти!

Вже зовсім скоро – 2 липня 2018 року – розпочнеться реєстрація електронних кабінетів вступників та завантаження у них додатків до документів про повну загальну середню освіту. А з 12 липня заклади вищої освіти України розпочнуть приймати від абітурієнтів документи для вступу.

Які ж виші обрати? Одним із головних критеріїв для здійснення цього надзвичайно важливого вибору є місце, яке посідає навчальний заклад у рейтингах університетів. Однак він не єдиний. Адже для майбутнього студента важливо також, які умови для проживання і дозвілля має заклад вищої освіти, які надає можливості для занять художньою самодіяльністю та спортом, які досягнення мають його студенти у навчанні та науковій роботі (що є прямим свідченням якості надаваної вишем освіти), який рівень викладання найпопулярніших на сьогодні ІТ-дисциплін і… багато чого іншого.

Про все це ми хочемо вам розповісти у серії матеріалів про Національний університет «Львівська політехніка» – один із найдавніших, найрейтинговіших і найпопулярніших серед вступників закладів вищої освіти України.

Спортивні досягнення студентів Університету

Успіхи студентів Університету на Всеукраїнських олімпіадах

Здобутки студентів Університету на Конкурсах наукових робіт

Інноваційна діяльність Університету в галузі ІТ-освіти

Університет – один із найкращих вишів України

Культурно-мистецьке життя студентів Університету

Однією із найяскравіших подій у культурно-мистецькому житті львівських політехніків є традиційний студентський фестиваль КВН «Осінь Політехніки». Черговий із них відбувся восени 2017 року.

Ще одна традиційна подія – фестиваль студентських талантів «Весна Політехніки».

А ще при Університеті діє Народний дім «Просвіта» – культурно-просвітницький заклад, створений в 1992 році на базі студентського клубу як структурний підрозділ Львівської політехніки. У Народному Домі «Просвіта» функціонують 12 творчих колективів, зокрема:

Ці гурти постійно виступають з концертами перед студентами Львівської політехніки, мешканцями Львівщини, України та за її межами.

Низка виконавців та колективів художньої самодіяльності є лауреатами всеукраїнських та міжнародних конкурсів і фестивалів.

Навіть після закінчення Університету львівські політехніки не поривають із творчістю.

Тож якщо ви не прагнете стати професійним артистом, але любите творчість, мистецтво і художню самодіяльність, – вступайте до Львівської політехніки!