Баскетболістки Львівської політехніки тріумфували на першому Студентському відкритому Кубку Львова

За матеріалами сайту Львівської міської ради
баскетболістки

У фіналі першого Студентського відкритого кубка Львова з баскетболу серед жіночих команд збірна Національного університету «Львівська політехніка» перемогла гостей з університету Катовіц (Республіка Польща) з рахунком 46:29. Бронзові медалі поїхали до Чернівців разом із командою Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, яка у матчі за ІІІ–IV місце з рахунком 42:37 перемогла візаві з міста Нововолинська. П’ятими у турнірі фінішували вихованці Львівської обласної дитячо-юнацької спортивної школи.

Змагання тривали упродовж останніх трьох днів листопада у спортивному комплексі Львівської політехніки.

Переможці та призери змагань були нагороджені кубками та медалями, а для привітання чемпіонів та учасників перед присутніми виступили колективи народного і бального танців Національного університету «Львівська політехніка».

– Одним із надважливих чинників розвитку молодої людини є заняття спортом. Проводячи студентські змагання, ми в перспективі отримуємо не лише фізично загартованого фахівця, але й нових олімпійських чемпіонів, чемпіонів світу, чемпіонів Європи. Тому приємно, що Львівська міська рада не залишається осторонь, а активно долучається до підтримки таких турнірів, інвестуючи у майбутнє, – зазначив Анатолій Ігнатович, співорганізатор змагань, начальник Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, старший викладач кафедри електронних обчислювальних машин Національного університету «Львівська політехніка».