Президент України нагородив призерів «Ігор Нескорених», серед них – студента Львівської політехніки Романа Панченка

Прес-служба Львівської політехніки
вручення нагороди

Президент України Петро Порошенко відзначив високими державними нагородами українських ветеранів – учасників національної збірної команди, що брали участь у ІІІ Міжнародних спортивних змаганнях «Ігри Нескорених», та особисто вручив нагороди спортсменам. Орденом «За заслуги» ІІІ ступеня відзначено студента-заочника Інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій Національного університету «Львівська політехніка», володаря золотої та срібної нагороди «Ігор Нескорених», колишнього воїна-десантника АТО Романа Панченка.

Символічний жест зробив Президент, який, до речі, є членом Наглядової ради Львівської політехніки, вручаючи нагороду героєві: він став перед ним на одне коліно, таким чином вшановуючи мужність та відвагу захисників Батьківщини.

«Invictus Games» англійською дуже добре звучить, але мені набагато більше подобається український переклад «Ігри Нескорених», – сказав Петро Порошенко й наголосив, що «українська збірна справді продемонструвала, що таке нескорені і що таке український воїн».