І знову перемога на олімпіаді – тепер з безпеки життєдіяльності: черговий здобуток львівських політехніків

Кафедра цивільної безпеки Львівської політехніки
на Всеукраїнській студентській олімпіаді з дисципліни «Безпека життєдіяльності»

Кафедра цивільної безпеки Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола, підготувавши команду з дисципліни «Основи охорони праці», знову здобула перемогу, тепер на Всеукраїнській студентській олімпіаді з дисципліни «Безпека життєдіяльності», яка проходила у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності 23–26 квітня 2018 року.

У ІІ етапі Олімпіади взяли участь більше 120 студентів із 41 вищого навчального закладу зі всіх регіонів України. Команду Національного університету «Львівська політехніка» на ІІ етапі Олімпіади склали призери І етапу:

  • Роман Лисенко (гр. БТ-21, Інститут хімії і хімічних технологій);
  • Тарас Василишин (гр. ТХД-41, Інститут хімії і хімічних технологій);
  • Максим Брікнер (гр. ЦБ-11, Інститут сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола)

За підсумками Олімпіади Тарас Василишин посів перше місце в особистому заліку і нагороджений дипломом І ступеня.

У командному заліку студенти Національного університету «Львівська політехніка» посіли перше місце і нагороджені грамотою.

Тренерами команди Львівської політехніки були доценти кафедри цивільної безпеки Олександра Дацько і Віктор Васійчук, очолював команду завідувач кафедри цивільної безпеки професор Олег Нагурський.

Докладніше – на сайті Олімпіади

на Всеукраїнській студентській олімпіаді з дисципліни «Безпека життєдіяльності» на Всеукраїнській студентській олімпіаді з дисципліни «Безпека життєдіяльності» на Всеукраїнській студентській олімпіаді з дисципліни «Безпека життєдіяльності» учасники олімпіади