Участь у змаганнях – це вже перемога: в Університеті відбувся ІІ етап Олімпіади з міжнародної економіки

Ірина Мартин, тижневик «Аудиторія»
переможці

У Політехніці відбувся другий етап Всеукраїнської олімпіади з міжнародної економіки. На неї прибуло понад 60 студентів та понад 20 членів комісії з університетів Києва, Львова, Дніпра, Полтави, де готують економістів-міжнародників.

Журі оцінило, що роботи студенти виконали на дуже високому рівні. Як наголосив заступник голови оргкомітету олімпіади директор ІНЕМ Олег Кузьмін, якби було можливо, то всі отримали б призові місця. Голова журі олімпіади професор Київського національного університету ім. Т. Шевченка Зоряна Луцишин вважає, що участь кожного – це вже перемога, перемога зараз чи на перспективу. Ще одна особливість цьогорічної олімпіади у тому, що ніхто не подав на апеляцію. Це означає, що комісія попрацювала добре та об’єктивно.

Отож, хто переміг? Серед бакалаврів перемогу здобула студентка Львівського національного аграрного університету Дарія Метьолкіна, серед магістрів – Наталя Ткаленко із Харківського національного економічного університету ім. С. Кузнеця.

На другому місці – бакалаври: Максим Помазанов (Дніпровський національний університет), Руслана Козак (Київський національний торговельно-економічний університет); магістр Наталя Пластовець (Київський національний університет ім. Т. Шевченка).

На третьому – бакалаври: Кароліна Горбенко (Кременчуцький національний університет ім. М. Остроградського), Дарина Михалівська (Донецький національний університет ім. В. Стуса), Олександр Борисенко (Полтавський університет економіки і торгівлі); магістр Анастасія Горячка (Національний університет «Львівська політехніка»). Решта учасників отримали відзнаки у різних номінаціях.

другий етап Всеукраїнської олімпіади з міжнародної економіки другий етап Всеукраїнської олімпіади з міжнародної економіки другий етап Всеукраїнської олімпіади з міжнародної економіки другий етап Всеукраїнської олімпіади з міжнародної економіки другий етап Всеукраїнської олімпіади з міжнародної економіки другий етап Всеукраїнської олімпіади з міжнародної економіки другий етап Всеукраїнської олімпіади з міжнародної економіки другий етап Всеукраїнської олімпіади з міжнародної економіки другий етап Всеукраїнської олімпіади з міжнародної економіки другий етап Всеукраїнської олімпіади з міжнародної економіки другий етап Всеукраїнської олімпіади з міжнародної економіки другий етап Всеукраїнської олімпіади з міжнародної економіки другий етап Всеукраїнської олімпіади з міжнародної економіки