Львівська політехніка передала військовим генератори та гуманітарну допомогу

Юрій Мартинович, Центр комунікацій Львівської політехніки
Допомога для Збройних сил України

Національний університет «Львівська політехніка» передав десантно-штурмовим військам України два генератори та різну гуманітарну допомогу.

Спільнота університету в особі ректора Львівської політехніки Юрія Бобала, директора Інституту економіки і менеджменту Олега Кузьміна та керівників Центру збору гуманітарної допомоги Володимира Шепітчака й Юрія Малиновського офіційно передали військовим необхідні їм речі в яких зараз є потреба на фронті.

Доставить десантно-штурмовим військам України цю допомогу магістр Політехніки, який навчається в Інституті економіки і менеджменту і зараз залучений у військових діях та захищає Україну у лавах ЗСУ.

Нагадаємо, нещодавно Львівська політехніка отримала чергову партію генераторів від польських партнерів, найбільший вагою 3 тонни. Польське місто Ґлівіце передало Політехніці три потужні генератори. Також Опольський університет передав Львівській політехніці кілька генераторів, один із яких важить майже тонну. Польські рятувальники передали Львівській політехніці новий генератор на 16 кВт. Крім того, польські благодійники передали Політехніці надпотужний генератор. Польські енергетики передали Політехніці чергову партію генераторів.

Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України Допомога для Збройних сил України