Асоціація випускників Львівської політехніки в Зозулях

Асоціація випускників Львівської політехніки
Фото із семінару

Наприкінці червня правління Асоціації випускників Львівської політехніки провело виїзний семінар у навчально-оздоровчому таборі «Політехнік-4». Об’єднувальна тема заходу – «Формування основних наративів концепції розвитку та діяльності Асоціації випускників Університету».

Участь у семінарі взяли члени правління Асоціації випускників, активні та небайдужі представники спільноти політехніків із залученням до обговорення профільних фахівців.

Обговорили низку питань, серед яких найбільше уваги звернули на себе такі:

  • обговорення нової редакції Статуту Асоціації випускників Львівської політехніки;
  • організаційна структура громадської організації;
  • економічна модель діяльності Асоціації випускників, джерела фінансування організації.

На завершення підбили підсумки, формалізували окремі наративи Концепції розвитку Асоціації випускників-політехніків, відзначили корисність і ефективність таких виїзних заходів.

Позитиву зустрічі додали чудова погода, можливість відчути насолоду чистого лісового повітря, споглядання величного соснового лісу та привітність усієї команди, очолюваної директором табору Іваном Тюрдьом, зокрема майстерних кухарів. Іван Федорович розповів про історію табору, можливість культурних атракцій в околицях міста Золочева та про наявні плани, які колектив намагається зреалізувати разом з адміністрацією Університету.

В «зелену неділю» учасники зустрічі відвідали місцеву церкву Святих Володимира і Ольги, де взяли участь у святковій літургії. Одностайно погодилися, що сюди хочеться приїхати знову!

Приїжджайте: с. Зозулі Золочівського району Львівської області, оздоровчо-спортивна база «Політехнік-4». Рекомендуємо! Тут вас радо зустрінуть і смачно нагодують!

Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару Фото із семінару