ТЕМИ МАГІСТЕРСЬКИХ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ (ПРОЄКТІВ)
ОП «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія»
другого (магістерського) рівня вищої освіти
Проєкти відділень або установок з виробництва наступних харчових добавок та компонентів косметичних засобів:
Харчові барвники:
- Азорубін (кармуазин) (Е122)
- “Червоний спеціальний” (Е129)
- Барвник “червоний 2G” (Е128)
- Барвник“Жовтий сонячний захід” (Е110)
- Понсо 4R (Е124)
- “Тартразин” (Е102)
- Рибофлавін (Е101)
Естери:
- Гептиловий естер п-гідроксибензоатної кислоти (Е209)
- Цинамонілацетат
- Етилбутират
- Триетилцитрат (Е1505)
- Метиловий естер п-гідроксибензоатної кислоти (Е218)
- Алілкаприлат (алілоктаноат)
- Ізоамілацетат
- 2-Фенілетилацетат
- Метиловий естер 2-гептинової кислоти
- Етилформіат
- Метиловий естер антранілової кислоти
- Ізобутилбензоат
- Ізоамілсаліцилат
- Бензилацетат
- Дибутилмалеїнат
- α-Цинамонатний естер
- Естери глюкопіранози
- Лінолілацетат
Кислоти:
- Лактатна кислота (Е270)
- Тартратна кислота (Е334)
- Цитратна кислота (моногідрат) (E330)
- Цитратна кислота (біосинтез) (E330)
- Цикламатна кислота (Е951)
- Малатна кислота (Е296)
- Антранілова кислота
Солі:
- Тартрат калію монозаміщений (Е336)
- Кристалоза
- Сахаринат кальцію
- Калій ацесульфам (Е950)
- Кальцій цикламат
Інші сполуки:
- Сорбітоловий сироп з цукрози
- Пероксид бензоїлу (Е928)
- Імід о-сульфобензоатної кислоти
- Бензиловий спирт (Е1519)
- о-Толуенсульфонілхлорид
- о-Толуенсульфамід
- Ксиліт (Е967) з ксилози
- Ванілін
- NH2-захищений аспартам
- М’ятна ефірна олія
- Цинамоніловий спирт
- -Амілцинамонатний альдегід
- Манітол (Е421) з манози
- Кумарин
- Анісовий альдегід
- Псевдоіонон
- Кофеїн
- Крохмальний клей для харчової тари
Для ознайомлення з виконаними МКР та отримання доступу до матеріалів, звертатися до гаранта освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» Юрія ПАНЧЕНКО.
Репозитарій магістерських кваліфікаційних робіт доступний за посиланням.