Магістерські кваліфікаційні роботи

ТЕМИ МАГІСТЕРСЬКИХ КВАЛІФІКАЦІЙНИХ РОБІТ (ПРОЄКТІВ)

ОП «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія»

другого (магістерського) рівня вищої освіти

Проєкти відділень або установок з виробництва наступних харчових добавок та компонентів косметичних засобів:

Харчові барвники:

  1. Азорубін (кармуазин) (Е122)
  2. “Червоний спеціальний” (Е129)
  3. Барвник “червоний 2G” (Е128)  
  4. Барвник“Жовтий сонячний захід” (Е110)  
  5. Понсо 4R (Е124) 
  6. “Тартразин” (Е102)
  7. Рибофлавін (Е101)

Естери

  1. Гептиловий естер п-гідроксибензоатної кислоти (Е209)  
  2. Цинамонілацетат
  3. Етилбутират
  4. Триетилцитрат (Е1505)
  5. Метиловий естер п-гідроксибензоатної кислоти (Е218)
  6. Алілкаприлат (алілоктаноат)
  7. Ізоамілацетат
  8. 2-Фенілетилацетат
  9. Метиловий естер 2-гептинової кислоти
  10. Етилформіат
  11. Метиловий естер антранілової кислоти
  12. Ізобутилбензоат
  13. Ізоамілсаліцилат
  14. Бензилацетат
  15. Дибутилмалеїнат
  16. α-Цинамонатний естер
  17. Естери глюкопіранози
  18. Лінолілацетат

Кислоти:

  1. Лактатна кислота (Е270)
  2. Тартратна кислота  (Е334)
  3. Цитратна кислота (моногідрат) (E330)
  4. Цитратна кислота (біосинтез) (E330)
  5. Цикламатна кислота (Е951)
  6. Малатна кислота (Е296)
  7. Антранілова кислота

Солі:

  1. Тартрат калію монозаміщений (Е336)
  2. Кристалоза
  3. Сахаринат кальцію
  4. Калій ацесульфам (Е950)
  5. Кальцій цикламат

Інші сполуки:

  1. Сорбітоловий сироп з цукрози
  2. Пероксид бензоїлу  (Е928)
  3. Імід о-сульфобензоатної кислоти 
  4. Бензиловий спирт (Е1519)
  5. о-Толуенсульфонілхлорид
  6. о-Толуенсульфамід
  7. Ксиліт (Е967) з ксилози
  8. Ванілін
  9. NH2-захищений аспартам
  10. М’ятна ефірна олія
  11. Цинамоніловий спирт
  12. -Амілцинамонатний альдегід
  13. Манітол (Е421) з манози
  14. Кумарин
  15. Анісовий альдегід
  16. Псевдоіонон
  17. Кофеїн
  18. Крохмальний клей для харчової тари


Для ознайомлення з виконаними МКР та отримання доступу до матеріалів, звертатися до гаранта освітньої програми «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» Юрія ПАНЧЕНКО.

Репозитарій магістерських кваліфікаційних робіт доступний за посиланням.


 

Оновлено 1 тиждень 3 дні тому