Tech StartUp School при Львівській політехніці запрошує всіх охочих на своє офіційне відкриття

Tech StartUp School Львівської політехніки
аудиторія Tech StartUp School

26 жовтня 2017 року о 14:00 на вулиці Академіка Колесси, 2, розпочнеться офіційне відкриття новітньої платформи для співпраці бізнес-структур і талановитої молоді – Tech StartUp School при Національному університеті «Львівська політехніка».

Школа допомагатиме молоді в реалізації власних проектів. Адже місія Tech StartUp School полягає у створенні комфортного інноваційного середовища для продукування і реалізації креативних ідей та успішних стартапів.

У цей день і за цією адресою зберуться найцікавіші та найпрогресивніші люди у сфері стартапів, щоб ознайомити всіх зацікавлених із можливостями, які пропонує Tech StartUp School. Презентації найновіших розробок, цікаві спікери, консультації, спілкування та екскурсії – все це і ще багато всього не менш цікавого очікує на тих, хто завітає на цю подію.

В рамках урочистого відкриття Tech Startup School відбудеться нон-стоп пітч українських стартапів. До участі запрошено стартап-команди, які бажають поділитися власними ідеями та презентувати свій проект, переконати потенційних інвесторів у тому, що саме їхній проект цікавий і життєздатний. Слухати пітчі будуть найкращі підприємці та інвестори.

Учасники відкриття Tech StartUp School матимуть нагоду не лише першими побачити простір для творення успішних стратапів, а й отримати купон на 50% знижку на навчальні курси Startup Creator та Startup Generation, а також аж 70% здешевлення на Roboinnovator.

Вже відразу після офіційного відкриття Tech StartUp School у школі відбудеться низка цікавих подій:

Tech StartUp School Львівської політехніки чекає на вас!