Обирайте найкраще – вступайте у Львівську політехніку: Університет – один із найрейтинговіших вишів України

Львівська політехніка
фасад головного корпусу Політехніки

29 червня починається реєстрація електронних кабінетів вступників та завантаження до них додатків до документів про повну загальну середню освіту. З 12 липня вищі навчальні заклади України розпочнуть приймати від абітурієнтів документи для вступу.

Які ж виші обрати? Одним із головних критеріїв для здійснення цього надзвичайно важливого вибору є місце, яке посідає вищий навчальний заклад у рейтингу університетів.

Національний університет «Львівська політехніка» упродовж останніх років незмінно перебуває у когорті лідерів вищих навчальних закладів України за результатами практично всіх ключових рейтингів – як загальнонаціональних, так і міжнародних.

До цього можна лише додати, що у рейтингу найдавніших технічних університетів Європи і світу Львівська політехніка посідає дев’яте місце у світі й перше в Україні.

Отож, якщо ви прагнете досягти успіху в житті, принаймні на кілька років стати мешканцем найбільшого у світі українського (за духом!) міста, навчатися в одному з найкращих університетів країни і в найкращому виші західного регіону – Національний університет «Львівська політехніка» чекає на вас!