Оплачуване професійне стажування «Leopolis for Future 2019» для політехніків: до дедлайну подання заявки – тиждень

Анастасія СТЕПАНЯК (МОЗГОВА), Тижневик «Аудиторія»
Leopolis for Future

У політехніків, які планують у липні 2019 року стажуватися у Польщі, залишилося рівно сім днів, щоб офіційно підтвердити свій намір. З цієї нагоди Центр міжнародної освіти організував інформаційний семінар-презентацію програми «Leopolis for Future 2019».

«Leopolis for Future» – програма оплачуваного професійного стажування на відомих фірмах та установах Польщі. Учасники проекту здобудуть практичний досвід у розв’язання організаційних, правових і соціальних проблем у сфері бізнес-операцій та самоврядування, тому, фактично, участь є актуальною для студентів будь-якої спеціальності.

Щороку близько десятка наших студентів скеровують на стажування до Польщі, де вони один або два місяці працюють на польських підприємствах різних напрямів, беруть участь в організації роботи цих установ тощо. Одним із обов’язкових документів для подачі є мотиваційний лист: ознайомтеся із переліком підприємств, їхньою роботою, практикою, яку ви зможете там отриматице допоможе вам сформулювати мотивацію, – рекомендує керівниця Центру міжнародної освіти Наталія Гоц.

Окрім цього, до переліку необхідних документів входять CV, згода на обробку персональних даних та рекомендація від завідувача кафедри або директора Інституту. Серед обов’язкових вимог до кандидатів на участь – статус студента (3–5 курс) або аспіранта Львівської політехніки та В2-рівень володіння англійською мовою або ж B1 – польською (наявність сертифіката необов’язкова, у пріоритеті – розмовний рівень).

Цьогоріч конкурс ускладнили тим, що до переліку вишів-учасників у відборі включили Академію мистецтв, тобто місць поменшало. Однак, як показує досвід попередніх років, кандидати від Львівської політехніки були найсильнішими, – наголошує координатор програми від Університету Наталія Рожанківська.

Деталі про необхідні документи та перелік фірм, на яких заплановано стажування, можна знайти на сайті Львівської політехніки у розділі «Портал можливостей». Для участі у відборі документи слід подати до 21 лютого 2019 року включно (до 17:00). Прийом заявок здійснює Центр міжнародної освіти Університету (головний корпус, аудиторія 342). Важливо: документи повинні бути в електронному форматі (папку слід назвати прізвищем транслітеровано латиною; кожен документ повинен мати назву, до якої додається прізвище апліканта, наприклад, «CV Petriv») та англійською мовою. Результати внутрішнього відбору оголосять 12 березня. Наступними відбірковими етапами стануть skype-співбесіда з координатором програми в Польщі Кароліною Ервін та співбесіда у Генеральному Консульстві Республіки Польща у Львові.

семінар-презентація програми «Leopolis for Future 2019» семінар-презентація програми «Leopolis for Future 2019» семінар-презентація програми «Leopolis for Future 2019» семінар-презентація програми «Leopolis for Future 2019» семінар-презентація програми «Leopolis for Future 2019»