Воркшоп для абітурієнтів «Місто майбутнього» у рамках Наукових фестин у Львівській політехніці

Кафедра містобудування Львівської політехніки
Фото з воркшопу

Місто майбутнього – це місто, де безпечно та комфортно всім його учасникам. Такі міста вже сьогодні існують у нашій підсвідомості, на межі фізичного та чуттєвого сприйняття простору, територій, міських процесів.

У рамках воркшопу для абітурієнтів «Місто майбутнього», що відбувся у рамках Наукових фестин у Львівській політехніці, працівники кафедри містобудування Інституту архітектури та дизайну формували ментальну модель Львова, базуючись на досвіді та інформації про місто, якою володіють учасники, серед яких були львів’яни та гості з міст України.

Для когось Львів – це щоденні пересування знайомими вулицями від дому до школи, для інших – це низка архітектурних, містобудівних, ландшафтних об’єктів. Також, Львів – це низка подій у конкретних локаціях, і Львівська політехніка тепер є для когось асоціацією Львова. Нашаровуючи візуальні образи міста зі свідомості учасників, віднайшли точки перетину, що ще раз підсилило вагомість певних об’єктів у просторі міста.

У процесі створення моделі присутні також опанували деякі навички макетування, читання карт і, звичайно, командної роботи.
 

Фото з воркшопу Фото з воркшопу Фото з воркшопу Фото з воркшопу