Студентки кафедри ЕЗП та викладачі Університету взяли участь у заходах в рамках проєкту CLIMAN у Німеччині

Кафедра екології та збалансованого природокористування
Фото з відвідин Німеччини

Студентки першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 101 «Екологія» кафедри екології та збалансованого природокористування Інституту сталого розвитку імені В’ячеслава Чорновола Львівської політехніки Анастасія Середа, Діана Андрус та Юлія Красниця брали участь у тренінг-курсі в рамках виконання проєкту Erasmus+ CBHE «Синергія освітніх, наукових, управлінських та промислових компонентів для управління кліматом та запобігання зміні клімату» (CLIMAN 619119-EPP-1-2020-1-NL-EPPKA2-CBHE-JP), який відбувався в Берлінському інституті техніки та економіки (Hochschule für Technik und Wirtschaft, HTW) Університету прикладних наук (University of Applied Sciences), м. Берлін (Німеччина).

Студенти відвідали підприємства та навчальні заклади, які сприяють чи беруть пряму участь у збережені стійкості навколишнього середовища (Boreal light, the Leibniz Institute for Agricultural Engineering and Bioeconomy (ATB) in Potsdam Bornim), а також мали практичні заняття, де провадили досліди щодо розробки олії (зокрема перевіряли, скільки тепла виділяє стружка з рапсу).

Паралельно завідувач кафедри екології та збалансованого природокористування, д.т.н., професор Мирослав Мальований і доцент кафедри гідротехніки та водної інженерії Інституту будівництва та інженерних систем, к.т.н., доцент Володимир Жук у Берлінському інституті техніки та економіки брали участь у зустрічі керівників проєкту CLIMAN.

Присутні обговорили найближчі візити, документацію та звітність. Партнери презентували досягнуті результати й отримали задоволення від нетворкінгу. Також було організовано екскурсію для відвідування кампусу HTW й лабораторій технологій відновлюваної енергії.

Фото з відвідин Німеччини Фото з відвідин Німеччини Фото з відвідин Німеччини Фото з відвідин Німеччини Фото з відвідин Німеччини Фото з відвідин Німеччини Фото з відвідин Німеччини Фото з відвідин Німеччини Фото з відвідин Німеччини Фото з відвідин Німеччини