Розпочала роботу Зимова школа учнівського самоврядування, у якій викладатимуть львівські політехніки

Департамент освіти і науки Львівської ОВА
Скріншот з онлайн-школи

2 лютого стартувала Зимова школа учнівського самоврядування для школярів 7–11 класів Львівщини та Івано-Франківщини. «Мрійники», «Свідомі», «Незламні», «Народжені бути щасливими!», «Молодь у вогні» – 170 команд зголосилися до участі у проєкті.

Упродовж лютого учасники навчатимуться за 5 напрямами, на 4 із яких заняття вестимуть викладачі з Національного університету «Львівська політехніка»:

  • «Дизайн мислення та креативність»Олександра Мрихіна, д.е.н., професорка;
  • «Емоційний інтелект та вирішення конфліктів»Наталя Цигилик, к.т. н., доцентка;
  • «Лідерство та командоутворення»Яна Левицька, доктор філософії, старша викладачка;
  • «Управління, самоврядування і тайм-менеджмент»Зиновій Сірик, д.держ.упр., доцент.

«Комунікації та PR» викладатиме Віра Пустовіт, комунікаційниця, піарниця, засновниця студії маркетингу та PR Butterfly studio.

Заняття, які проведуть викладачі кафедри адміністративного та фінансового менеджменту Інституту адміністрування, державного управління та професійного розвитку Львівської політехніки, включатимуть теоретичну та практичну складову. Одночасно команди за підтримки менторів школи готуватимуть власні управлінські проєкти.

Кращі проєкти будуть представлені у фіналі, переможців відзначать грошовими преміями.

«Я вдячний усім дітям, які зареєструвались у проєкт, попри непростий час, у якому ми зараз живемо. Цей час вчить нас бути гнучкими, швидко реагувати на виклики, бути інноваційними та креативними. Дуже сподіваюсь, що цей проєкт буде вам корисним, ви дізнаєтесь, яка ваша роль у суспільстві, як формувати довкола себе команду. Я бажаю, щоб довкола вас гуртувалися люди, які вам будуть допомагати», – звернувся до учасників керівник Tech StartUp School Львівської політехніки Назар Подольчак.

Організаторами Зимової школи учнівського самоврядування є департамент освіти і науки Львівської обласної військової адміністрації і стартап-школа Національного університету «Львівська політехніка».

Докладніше – на сторінці департаменту освіти і науки Львівської ОВА у соцмережі Фейсбук.

Скріншот з онлайн-школи Скріншот з онлайн-школи