Працівники Львівської політехніки взяли участь у вебінарі «Грантові можливості Національного фонду досліджень України»

Проєктний офіс Національного університету «Львівська політехніка»
Ілюстрація новини

20 липня відбувся вебінар «Грантові можливості Національного фонду досліджень України», який провели представники Проєктного офісу та відділу науково-організаційного супроводу наукових досліджень Науково-дослідної частини Національного університету «Львівська політехніка».

Лектори вебінару: керівник Проєктного офісу Назарій Андрущак та завідувачка відділу науково-організаційного супроводу наукових досліджень Науково-дослідної частини Галина Лазько, розповіли про пріоритети та цілі Фонду, відкриті конкурси, основні вимоги і правила для учасників, процедуру реєстрації на порталі та етапи підготовки й подання проєктної заявки.

Свої рекомендації майбутнім грантерам з Львівської політехніки надали переможці Конкурсу: керівник проєкту «Розроблення прототипу системи екстреної дозиметрії в умовах техногенних радіаційних аварій та терористичних атак» Сергій Убізький, та виконавець проєкту «Розробка комплексної технології отримання та використання субстратів на основі органовмісних відходів і природних сорбентів для потреб біологічної рекультивації та ремедіації техногенно порушених земель» Іван Тимчук.

«Учасниками вебінару стали понад 40 науково-педагогічних працівників Львівської політехніки. Така активність Політехніків, які на даний час перебувають у відпустці, вражає та мотивує створювати все більше цікавих курсів та вебінарів. Двогодинна дискусія під час заходу свідчить про значний інтерес наших науковців до проєктної діяльності й бажання готувати проєкти для розвитку своїх науково-технічних ініціатив. Очікуємо на чергові успішні історії наших Політехніків, яких ми з приємністю консультуємо у будь-який час», – підсумував керівник Проєктного офісу Назарій Андрущак.

Ілюстрація Ілюстрація Ілюстрація Ілюстрація Ілюстрація Ілюстрація