Політехніки з львівського осередку BEST у рамках програми Cultural Exchange побували у Греції

Львівський локальний осередок BEST
Учасники програми Cultural Exchange

Cultural Exchange – можливість для членів Міжнародної студентської організації BEST поїхати за кордон і довідатись, як працює організація на міжнародному рівні та як налаштовують роботу в інших осередках.

Нещодавно з Греції повернулися делегати BEST Lviv, які поділились своїми враженнями.

– Було гіперкруто. Нам вдалося побачити багато прекрасного. Наприклад, величезний стадіон, де відбулися перші Олімпійські ігри. Після такого відпочинку в мене лишилися спогади на все життя, – Нестор Засименко.

– Все сподобалось, я б повторила! Афіни – класне місто, але там доволі спекотно. Неймовірну каву роблять неймовірні люди. Сумую, бо хочу назад, – Олена Левчишин.

– Я дуже щасливий, що мені пощастило потрапити на цей культурний обмін з греками. Ми змогли познайомитись з величезною кількістю людей цієї національності й дізнатися більше про їхню культуру, побачити місто, трішки вечірок – і це все в іншій країні при температурі набагато більшій, ніж у Львові, аж 38 градусів! – Юліан Огоновський.

BEST (Board of European Students of Technology) або Рада студентів технічних університетів Європи – неприбуткова, неполітична та нерелігійна організація, представлена 93 осередками в 34 країнах. BEST допомагає студентам досягти міжнародності мислення, кращого розуміння культур та народів, а також розвинути навички роботи в міжнародному середовищі.

Локальний осередок BEST Lviv діє у Національному університеті «Львівська політехніка» з 2002 року.