Політехніка в гостях у ліцеї «Гроно» Львівської міської ради

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації
Фото з Днів Політехніки в ліцеї «Гроно»

З 13 до 17 лютого 2023 року на базі ліцею «Гроно» Львівської міської ради тривали «Дні політехніки в школі». До участі було залучено школярів 9–11 класів.

Незважаючи на часті тривоги, учні мали нагоду пройти тренінг «Компетенції майбутнього», на якому можна було ознайомитись із спеціальностями Львівської політехніки, а також більше розвинути свої гнучкі навички (soft skills).

Однак для підвищення інтересу учнів до продовження навчання після завершення школи, а також до навчання впродовж життя взагалі, працівники Університету найбільше часу приділили презентації широкого спектру технічних та гуманітарних дисциплін.

Зараз Львівська політехніка та ліцей «Гроно» працюють над укладанням угоди про співпрацю з метою подальшої співпраці в напрямі профорієнтації та залучення учнів до подальшого навчання в Університеті.

Фото з Днів Політехніки в ліцеї «Гроно» Фото з Днів Політехніки в ліцеї «Гроно» Фото з Днів Політехніки в ліцеї «Гроно» Фото з Днів Політехніки в ліцеї «Гроно» Фото з Днів Політехніки в ліцеї «Гроно» Фото з Днів Політехніки в ліцеї «Гроно» Фото з Днів Політехніки в ліцеї «Гроно»