На кафедрі ЗМД відбулася відкрита лекція Наталі Дутко, Account Director Рекламного агентства «Люкс»

Кафедра ЗМД Львівської політехніки
Зустріч із  Наталією Дутко (Natalia Dutko)

У лютому 2017 року студенти кафедри зовнішньоекономічної та митної діяльності Національного університету «Львівська політехніка» мали змогу зустрітись із керівником відділу обслуговування ключових клієнтів Рекламного агентства «Люкс» Наталією Дутко (Natalia Dutko).

Тематика лекції-дискусії «Чи може реклама вирішити проблему відсутності клієнтів?» зацікавила слухачів не лише актуальністю і практичною спрямованістю, а й конкретними прикладами успішних рекламних кампаній, чіткими порадами щодо їхнього формування та співпраці з рекламним агентством. Фахівець розповіла студентам про етапи формування рекламної кампанії, пристосування її до вимог клієнтів та цільової аудиторії, особливості вимірювання ефективності кампанії, а також особливості функціонування, структуру Рекламного агентства «Люкс» та ТРК «Люкс», методи співпраці холдингу з клієнтами.

Цікавила слухачів і проблема розвитку маркетингової діяльності Національного університету «Львівська політехніка». Експерт дала кілька цінних фахових порад з розвитку іміджу нашої Alma Mater серед різних цільових аудиторій.

Висловлюємо щиру вдячність Наталі Дутко і Рекламному агентству «Люкс» та сподіваємось на подальшу співпрацю!