Львівський IT Кластер підтримає менторів, які навчають студентів за інноваційними програмами

Львівський ІТ Кластер
Заставка до матеріалу

Завдяки оновленим навчальним програмам Львівського ІТ Кластеру понад 4 тисячі студентів закладів вищої освіти міста, зокрема й Національного університету «Львівська політехніка», отримують якісну профільну освіту, яка відповідає вимогам сучасного ринку. Опановувати tech-спеціальності студентам допомагають ментори – працівники компаній із Львівського ІТ Кластеру. Для того, щоб їх підтримати, Кластер запускає програму підтримки наставників та закликає долучатися до спільноти менторів.

Менторська підтримка – важливий етап у навчанні. Спеціалісти діляться практичними знаннями й навичками зі студентами і власним прикладом мотивують їх до розвитку та самовдосконалення. Сьогодні близько сотні менторів допомагають студентам опанувати професію на 17 оновлених навчальних програмах.

Програма менторської підтримки має на меті поєднати інтереси та потреби менторів, компаній, які вони представляють та університетів, де діють навчальні програми. Це покращить розвиток ІТ-освіти у Львові. Також, Програма сприятиме зацікавленню спеціалістів зовнішнім менторством, популяризуватиме наставництво, як важливий етап розвитку працівника та допоможе розвинути спільноту менторства Львівського ІТ Кластеру.

Докладніше – на сайті Львівського ІТ Кластеру.

Нагадаємо, у Національному університеті «Львівська політехніка» відкрито 7 інноваційних освітніх програм: