Львівські політехніки беруть участь у Всеукраїнській конференції з публічного управління в умовах війни

Кафедра публічного управління та публічної служби Львівської політехніки
Скріншот з онлайн-засідання

15 квітня 2022 року в режимі онлайн відбулося відкриття Всеукраїнської науково-практичної конференції «Публічне управління та адміністрування в умовах війни і в поствоєнний період в Україні», співорганізатором якої є Національний університет «Львівська політехніка».

Перший день роботи конференції відбувався за двома тематичними напрямами:

  1. Публічно-управлінський потенціал перемоги України в інформаційно-смисловій війні проти Російської Федерації
  2. Безпекові аспекти вітчизняного публічного управління та адміністрування

Співголовою оргкомітету й модератором першої секції є Петро Петровський – завідувач кафедри публічного управління та публічної служби Інституту державного управління Львівської політехніки, доктор наук з державного управління, професор, який виступив із доповіддю «Науковий фронт інформаційної та смислової війни проти РФ».

Надзвичайно актуальними та змістовними були виступи спікерів, серед яких:

  • Тарас Шевченко – заступник міністра культури та інформаційної політики України;
  • Наталія Рингач – головний науковий співробітник Інституту демографії та соціальних досліджень імені М.В. Птухи НАНУ, доктор наук з державного управління, старший науковий співробітник;
  • Оксана Пархоменко-Куцевіл – завідувач кафедри публічного управління та адміністрування Університету Григорія Сковороди в Переяславі, доктор наук з державного управління, професор;
  • Маріан Токар – професор кафедри політології і державного управління Ужгородського національного університету, доктор наук з державного управління, доцент, директор Науково-дослідного інституту політичної регіоналістики УжНУ.

Виступи спікерів викликали неабиякий інтерес у всіх присутніх, відбулася цікава дискусія та напрацьовано окремі пропозиції, які буде використано для перемоги України в інформаційно-смисловій війні проти Російської Федерації.

Активну участь у роботі конференції беруть науково-педагогічні працівники Інституту державного управління, Інституту адміністрування та післядипломної освіти й інших інститутів Львівської політехніки.

Конференція триватиме до 28 квітня, передбачено засідання ще кількох секцій та публікація матеріалів в електронному вигляді. Запрошуємо до співпраці!

Всеукраїнська конференція «Публічне управління та адміністрування в умовах війни і в поствоєнний період в Україні»