Бакалаврські програми від Львівського ІТ Кластеру в Політехніці мають неабияку популярність

ІТ Expert
Заставка до матеріалу

Цьогорічні вступники подали на бакалаврські програми, які підтримує Львівський ІТ Кластер, 7950 заяв.

Що нового принесла цьогорічна вступна кампанія?

  • Найбільшу популярність очікувано здобув напрям Cybersecurity. На цю програму в Національному університеті «Львівська політехніка» подалося аж 1480 вступників. У Львівському національному університеті імені Івана Франка Cybersecurity зацікавила 544 абітурієнтів.
  • Серед найпопулярніших напрямів також Artifial Intelligence у Львівській політехніці (915 заяв) і Data Science and Intelligent Systems в ЛНУ (460 заяв).
  • Зростає попит на напрям аналізу даних. У Львівській політехніці на програмі Business Analytics and Data Science – 508 заяв за ліцензійного обсягу 90.
  • Абітурієнтів також дуже цікавлять більш гуманітарні напрями. Наприклад, на програму HR Management в ЛНУ подалося 135 вступників, хоча на ній лише 50 ліцензійних місць (з них 5 – державні). А ще IT Sales Management – на цю програму у Львівській політехніці подалося 257 вступників, хоча зможуть навчатися лише 35 з них (14 – за кошти бюджету).
  • Хардверний напрям зберігає свою популярність вже багато років поспіль. Так, на програму Internet of Things у Національному університеті «Львівська політехніка» подалося 753 вступники, хоча навчатися там зможе лише 150 з них, зате 76 – за кошти держави. Має попит в Університеті також напрям Robotics.

Підсумовуючи, можна зауважити, що перелік інтересів вступників постійно розширюється, їх тепер цікавлять не лише технічні напрями, але й більш креативні та творчі, які відкривають не менш гарні перспективи.

Тепер студенти подаватимуть документ на зарахування на бюджет і контракт. Зарахування триватимуть до середини вересня.

Докладніше – на сторінці ІТ Expert у соцмережі Фейсбук.