Завідувач кафедри міжнародної інформації Василь Гулай був гостем у ток-шоу «Говорить Великий Львів»

Кафедра міжнародної інформації Львівської політехніки
Василь Гулай

20 січня завідувач кафедри міжнародної інформації Національного університету «Львівська політехніка» професор Василь Гулай взяв участь як гість у ток-шоу «Говорить Великий Львів».

Темою випуску став несподіваний візит держсекретаря США Ентоні Блінкена та суд над п’ятим президентом, лідером партії «Європейська Солідарність» Петром Порошенком. Учасниками програми були також Павло Клімкін, Ірина Фаріон, Андрій Рева, Олексій Гончаренко, Олег Синютка, Тарас Стецьків та інші.

У своєму коментарі Василь Гулай зазначив, що «військова міць України на лінії розмежування є достатньою не тільки, щоб відбити наступ, а й щоб почати звільнення. Але є певна територія, де Росія може пробувати втрутитися через свого сателіта та самопроголошеного президента…». Також він прокоментував «заспокійливе» звернення Володимира Зеленського: «Вперше у своєму зверненні президент не згадав попередника. Це вже прогрес! Перше – це відвернути увагу від процесу, який відбувався у Печерському суді. Друге – було превентивним моментом щодо візиту Блінкена…».

Відеозапис передачі