Заслужена хорова капела України «Боян» імені Євгена Вахняка заколядувала у Львівській політехніці

Анастасія Степаняк, Центр комунікацій Львівської політехніки
хорова капела України «Боян» колядує у Політехніці

9 січня до Львівської політехніки завітала з колядою Заслужена хорова капела України «Боян» імені Євгена Вахняка Львівського національного університету імені Івана Франка під керівництвом Василя Чучмана. Приймали колядників ректор Юрій Бобало, проректори та представники різних підрозділів університету. Майстерне виконання хору вразило й зачарувало присутніх.

– Дякуємо вам за те, що завітали і за ці приємні хвилини! Адже поміж роботою ми не завжди знаходимо час послухати такі красиві, справжні українські колядки, – звернувся Юрій Ярославович до гостей.

хорова капела України «Боян» колядує у Політехніці хорова капела України «Боян» колядує у Політехніці хорова капела України «Боян» колядує у Політехніці хорова капела України «Боян» колядує у Політехніці хорова капела України «Боян» колядує у Політехніці хорова капела України «Боян» колядує у Політехніці хорова капела України «Боян» колядує у Політехніці хорова капела України «Боян» колядує у Політехніці хорова капела України «Боян» колядує у Політехніці хорова капела України «Боян» колядує у Політехніці хорова капела України «Боян» колядує у Політехніці хорова капела України «Боян» колядує у Політехніці хорова капела України «Боян» колядує у Політехніці хорова капела України «Боян» колядує у Політехніці