Загальноосвітня школа № 49 Львівської міської ради прийняла викладачів проєкту «Дні Політехніки в школі»

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації
Фото з відвідин школи

З 1 до 4 листопада 2022 року викладачі проєкту «Дні Політехніки в школі» були гостями загальноосвітньої школи № 49 Львівської міської ради, що розташована за адресою м. Львів, вул. Ольги Басараб, 4. Учні мали нагоду прослухати лекції-презентації, основна ціль яких – стимулювання продовження навчання після завершення школи та освіта впродовж життя. Діти дізналися про те, який фах вони можуть здобути у Національному університеті «Львівська політехніка», а також основні тенденції на сучасному ринку праці.

Сьогодні у Львівській політехніці функціонують підготовчі курси, які дають змогу учням випускних класів підвищити рівень своїх знань у процесі підготовки до зовнішнього незалежного оцінювання чи мультипредметного тесту, а також до творчих конкурсів під час вступу на спеціальності «Архітектура та містобудування» і «Дизайн». Також ці курси надають можливість отримати додаткові бали під час вступу на окремі спеціальності нашого університету. Про це школярі довідалися також.

Запрошуємо до співпраці з Інтелектуальним навчально-науковим центром професійно-кар’єрної орієнтації Львівської політехніки як учнів, так і колективи шкіл та ліцеїв!

Фото з відвідин школи Фото з відвідин школи Фото з відвідин школи Фото з відвідин школи Фото з відвідин школи Фото з відвідин школи