Викладачки кафедри містобудування ІАРД пройшли стажування у Варшавській політехніці

Кафедра містобудування Львівської політехніки
Фото зі стажування в Польщі

У рамках академічної програми мобільності NAWA «Розвиток стратегічного партнерства між Варшавською політехнікою та Національним університетом «Львівська політехніка» на архітектурному факультеті Варшавської політехніки з 13 по 20 червня 2024 року на науковому стажування побували викладачки кафедри містобудування Інституту архітектури та дизайну: завідувачка кафедри професорка Галина Петришин, д.арх., професорки Юлія Ідак та Надія Соснова, доцентки, к.арх. Людмила Гнесь, Галина Кознарська та Ярина Онуфрів, асистентка Олена Білоус.

Представники нашого університету взяли участь у навчальних семінарах, ознайомилися з новими науковими здобутками кафедри урбаністики та закладу прикладної урбаністики Варшавської політехніки, а також презентували свої наукові здобутки, розповіли про навчальну діяльність і плани на майбутнє.

У рамках стажування 17–18 червня 2024 року викладачі також взяли участь у роботі ІІ Міжнародної наукової конференції «Архітектура викликів – матеріали для майбутнього», що відбулась у «Палаці на острові» в садово-парковому комплексі Лазєнки Королівські та в палаці Чапських на Краківському передмісті у Варшаві.

19 червня 2024 року викладачки кафедри містобудування побували на відкритті виставки проєктів, які отримали нагороди на конкурсі «Реінтерпретація простору комплексу Палацу Потоцьких в Івано-Франківську», що відбулося на подвір’ї Архітектурного факультету Варшавського політехнічного університету. Також ознайомилися з виставками семестральних курсових проєктів, навчальними аудиторіями, методичним забезпеченням, бібліотекою.

Також корисним було відвідання Старого міста, відбудованого після Другої світової війни, а також численних нових об’єктів у Варшаві.

Спільна робота над матеріалами для майбутніх публікацій була продуктивною, сприяла обміну ідеями та зміцненню професійних умінь. У гарній атмосфері відбулось обговорення подальшої співпраці між кафедрами, планування участі у міжнародних конференціях та проєктах.

Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі Фото зі стажування в Польщі