Видавництво Львівської політехніки підтримає благодійну акцію «Третій вік: задоволення від читання»

За матеріалами сайту ЛОДА
благодійна акція для людей пенсійного вік

19–23 вересня 2018 року відбудеться ювілейний XXV Форум видавців у Львові – найбільший книжковий, літературний, культурний захід України і Центрально-Східної Європи. Упродовж 5 днів гості Форуму зможуть відвідати 1000 культурних та освітніх заходів, поспілкуватися з авторами та придбати книги.

20–23 вересня в межах Форуму відбудеться благодійна акція для людей пенсійного віку – «Третій вік: задоволення від читання». Головна мета акції – створити платформу, на базі якої відбуватиметься діалог, покликаний актуалізувати соціально-культурні проблеми людей пенсійного віку, наповнити їхнє життя новими емоціями, а також просувати ідею важливості читання в будь-якому віці.

На книжковому ярмарку, який проходитиме на території Львівського палацу мистецтв, отримавши купон, пенсіонери зможуть придбати книги у видавництв-партнерів акції за спеціальною ціною.

Акцію вже зголосились підтримати такі відомі українські видавництва як Веселка, Освіта, Ярославів Вал, Віват, Видавництво Старого Лева, Нора-Друк, Смолоскип, Світло і тінь, Піраміда, Астролябія та інші. Серед них – і Видавництво Львівської політехніки, яке пропонуватиме додатково 10 гривень знижки до купона.