Вісник Львівської політехніки, серія «Юридичні науки», відтепер індексується в базі даних Index Copernicus

ІНПП Львівської політехніки
Вісник

Шановні науковці!

Керівництво Інституту права та психології Національного університету «Львівська політехніка» раде повідомити, що відтепер збірник наукових праць Вісник Національного університету «Львівська політехніка». Серія: юридичні науки індексується в онлайновій міжнародній наукометричній базі даних Index Copernicus International (ICV 2015: 36.16).

Іndex Copernicus (IC) – польська міжнародна наукометрична база даних, що включає індексування, ранжирування, реферування журналів і статей. Створена в 1999 році з метою просування досягнень науки і підтримки національного та міжнародного співробітництва між науковцями, видавцями наукових журналів і науковими організаціями, перебуває у веденні Index Copernicus International.

Index Copernicus складає власний імпакт-фактор, щорічно проводячи детальну експертизу журналів, включених у її базу даних. Представляє тільки метадані статей журналу (назва, анотація, автори, ключові слова, список літератури), за бажанням видавництво може публікувати посилання на повні тексти статей свого журналу.

Index Copernicus містить кілька інструментів для оцінки продуктивності авторів і видавців, які дають змогу відстежувати вплив наукових робіт і публікацій, окремих учених або наукових установ.

Запрошуємо до співпраці у нашому збірнику науковців та практикуючих юристів для обговорення актуальних питань сучасної юридичної науки, ознайомлення наукової громадськості з новітніми дослідженнями.