Про справи святкові й поточні: відбулося чергове засідання ради Товариства «Просвіта» Львівської політехніки

Марія Буцманюк, тижневик «Аудиторія»
афіша

На черговому засіданні ради Товариства «Просвіта» головною темою була підготовка до презентації мемуарного видання «Товариство, яке змінило Політехніку», присвячене 150-річчю «Просвіти» і 30-річчю її діяльності у Львівській політехніці.

Присутні радісно зустріли це повідомлення, бо вже давно чекали на вихід книжки, адже ювілейні дати минули ще торік.

Голова Товариства Христина Бурштинська ознайомила колег із орієнтовним сценарієм дійства, члени ради обговорили його й внесли свої пропозиції. Голова інформаційної комісії Ярослава Величко показала підготовлені макети афіші і запрошення на цю урочисту подію. Просвітяни розподілили між собою обов’язки із підготовки до урочистості.

Отож, дорогі читачі, готуйтеся – презентація відбудеться 17 грудня о 16 год. в Актовій залі головного корпусу. Ми запрошуємо на свято всіх, для кого просвітництво є способом їхнього життя, усіх наших симпатиків із Політехніки й не тільки з неї.

Окрім цього, члени ради обговорили підготовку до Дня святого Миколая, адже просвітяни вже традиційно готують подарунки для дітей із родин Небесної сотні і героїв новітньої російсько-української війни, сплату внесків та інші поточні питання.