Вебінар «Стійкість бізнесу та академічних кіл для підтримки реагування на українську кризу в країнах Балтії»

Команда проєкту Erasmus+ Baltics4UA
Фрагмент заставки заходу

11 квітня 2023 року відбудеться інтерактивна сесія для обміну прикладами та роздумами між експертами та учасниками «Стійкість бізнесу та академічних кіл для підтримки реагування на українську кризу в країнах Балтії». Початок о 9:30 за центральноєвропейським часом.

  • Як бізнес-сектор може сприяти підвищенню стійкості у відповідь на українську кризу в Балтійському регіоні?
  • Чи існують приклади співпраці між діловими та академічними колами для досягнення цієї спільної мети?
  • Які підводні камені та можливості існують у співпраці бізнесу та академічних кіл для подолання гуманітарної кризи, спричиненої українською війною в країнах Балтії?

Захід адресований зацікавленим сторонам з бізнесу, академічних кіл, громадянського суспільства та політиків з Естонії, Латвії, Литви та Європи в цілому.

До складу групи входять:

  • Марціс Мікельсонс-Гермс (Латвія, Stopify);
  • Олександр Павленко (Литва – Україна, Choizy);
  • Ганна Трон (Литва, координатор платформи Unibbudy в Університеті Вітаутаса Магнуса);
  • Мантас Нашленас (Литва, Fidum);
  • Кадрі Тіісвельт (Естонія, Garage48).

Реєстрація

Проєкт Erasmus+ Baltics4UA (Підтримка України через залучення громадян в балтійських університетах) спрямований на посилення соціальної відповідальності балтійських університетів за допомогою заходів громадянської активності, спрямованих на подолання поточної української гуманітарної кризи в країнах Балтії. Baltics4UA фокусується на необхідності розширення можливостей закладів вищої освіти (ЗВО) підтримувати активну громадянську позицію в рамках формальної освіти, одночасно відповідаючи на потреби українських біженців продовжувати навчання і життєвий шлях в країнах Балтії або в Україні.

Проєкт Baltics4UA фінансується в рамках програми Erasmus+ KA2 «Стратегічні партнерства». Номер проєкту: 2022-2-EE01-KA220-HED-000096422.

Докладніше – у постері.

Приєднані файли
Постер434.1 КБ