В області підбили підсумки конкурсу для вчителів, проведеного за участю ЦІОТ Львівської політехніки

За матеріалами порталу «Освіта Львівщини»
Маргарита Носкова

У Програмі розвитку освіти Львівщини цьогоріч заклали два конкурси для вчителів. Один із них – «Дидактичне забезпечення змішаного та дистанційного навчання» – завершився 13 грудня нагородженням лауреатів та учасників конкурсу.

Конкурс відбувся уперше та був покликаний виявити й поширити кращий досвід використання дидактичних матеріалів для проведення навчання у різних форматах.

– Такий конкурс потрібен, і це беззаперечно. Нікого з нас не вчили навчати в інший спосіб, ніж очно. Наше завдання – сприяти ефективному поширенню позитивних практик. Оці кращі приклади, які за задумом мали з’явитись за результатами конкурсу, мають бути прикладом для інших. Створити колекцію робіт, до якої педагоги області можуть звернутися, – це наше амбітне завдання на наступний рік. Деякі роботи викликали великі дискусії у членів конкурсної комісії та зумовили розуміння, що треба додавати нові номінації, і ми це зробимо наступного року. Ви здійснили прорив, насмілившись бути першими, – зазначила директор Центру інноваційних освітніх технологій Навчально-наукового інституту права, психології та інноваційної освіти «Львівської політехніки» Маргарита Носкова.

Лауреати й учасники конкурсу отримали дипломи, подяки та грошову винагороду.

На наступний конкурс у Програмі розвитку освіти Львівщини закладуть відповідні кошти, а роботи педагогів формуватимуть у своєрідну базу, якою можна буде користуватись.

Докладніше – на порталі «Освіта Львівщини».

Учасники зустрічі в ЛОДА Учасники зустрічі в ЛОДА