В межах проєкту E-marketing у початковій школі «Малюк» відбулася «Зелена школа»

Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
Фото зі школи

21–23 травня 2024 року викладачки кафедри маркетингу і логістики Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки доцентки Таїсія Наконечна і Наталія Мащак провели «Зелену школу» у початковій школі «Малюк» Львівської міської ради з дошкільним відділенням.

21 травня Таїсія Наконечна і Наталія Мащак організували «Зелений клас» та провели заняття на свіжому повітрі на тему «Популяризація свідомого споживання: європейські практики». Метою заняття було сформувати у дітей екологічну свідомість, розвинути навички свідомого споживання, активізувати участь у суспільно-корисній роботі разом із батьками, виявити турботу про довкілля, популяризувати екологічні знання та навички. У межах лекції дітей залучили до дослідницьких активностей, розвитку критичного мислення та креативу, формування навичок працювати в команді та висловлювання думок. На завершення першого дня «Зеленої школи» Таїсія Наконечна і Наталія Мащак провели рукодільний майстер-клас із виготовлення медалей з екологічно чистих матеріалів.

22 травня Наталія Мащак організували командний квест на свіжому повітрі «Вартові довкілля», який складався з 5 станцій, на кожній з яких школярі виконували різного роду завдання на екологічну тематику й отримували бали. Таїсія Наконечна залучила команди до створення та презентації стінгазети «Наше майбутнє» для підвищення рівня обізнаності про наслідки змін клімату.

23 травня школярі презентували екологічну виставу «Бережімо землю для майбутнього», сценарій якої був написаний завчасно Таїсією Наконечною та Наталією Мащак. Завершився захід підбиттям підсумків «Зеленої школи», нагородженням учасників подарунками та врученням іменних медалей.

Члени проєктної команди Таїсія Наконечна і Наталія Мащак висловлюють свою вдячність директорці початкової школи «Малюк» Оксані Росипській, вчителям Наталії Будзінській та Лесі Паплик за співпрацю, а також всім учасниками заходу «Зелена школа».

Захід було проведено в межах проєкту Dissemination of EU practices through e-marketing, conscious consumption, circular economy, resource efficiency (E-marketing of conscious consuming) програми ЄС Еразмус+ напряму Жан Моне.

Еразмус+ – це програма міжнародної співпраці Європейського Союзу з іншими країнами світу у сфері освіти, молоді та спорту, що має на меті підтримку освітнього, професійного та особистісного розвитку громадян ЄС і поза його межами задля внеску до стійкого зростання, якості робочих місць і соціального згуртування, для розвитку інновацій та посилення європейської ідентичності й активного громадянства. Програма підтримує можливості навчальної та академічної мобільності в освіті та для молоді, проєкти й партнерства і розвиток стратегій та співпраці.

Фото зі школи Фото зі школи Фото зі школи Фото зі школи Фото зі школи Фото зі школи Фото зі школи Фото зі школи Фото зі школи Фото зі школи Фото зі школи Фото зі школи Фото зі школи Фото зі школи Фото зі школи Фото зі школи Фото зі школи Фото зі школи Фото зі школи Фото зі школи