В межах проєкту E-marketing у початковій школі «Малюк» відбулася «Зелена школа»

Кафедра маркетингу і логістики Львівської політехніки
Marketing and Logistics Department

24–26 травня 2023 року викладачки кафедри маркетингу і логістики Інституту економіки і менеджменту Львівської політехніки доцентки Таїсія Наконечна і Наталія Мащак провели у початковій школі «Малюк» Львівської міської ради з дошкільним відділенням «Зелену школу».

24 травня доцентки Таїсія Наконечна і Наталія Мащак провели заняття «Зелений клас», метою якого було сформувати у школярів екологічну свідомість, розвинути навички екологічної культури, активізувати їхню участь у суспільно-корисній роботі разом із батьками, практикувати турботу про довкілля та популяризувати екологічні знання і практики ЄС. У межах лекції дітей залучили до дослідницьких активностей, розвитку критичного мислення та креативу, формування навичок працювати в команді та висловлювання думок.

25 травня Наталія Мащак організувала командний квест на свіжому повітрі «Вартові довкілля», який складався з 8 станцій, на кожній з яких школярі виконували різного роду завдання на екологічну тематику й отримували бали. Таїсія Наконечна провела дидактичну гру «Екобатл» на підвищення рівня обізнаності дітей щодо раціонального використання ресурсів.

26 травня Наталія Мащак провела дидактичну гру на розвиток звички сортування відходів «Еко-мемо». Таїсія Наконечна організувала конкурс малюнків на тему «Екологічні монстри», які було презентовано командами. Завершився захід підбиттям підсумків «Зеленої школи», нагородженням команд і врученням сертифікатів та призів.

Члени проєктної команди Таїсія Наконечна і Наталія Мащак висловлюють свою вдячність усім учасникам заходу та керівництву і вчителям початкової школи «Малюк» Львівської міської ради з дошкільним відділенням.

Захід було проведено в межах проєкту Dissemination of EU practices through e-marketing, conscious consumption, circular economy, resource efficiency (E-marketing of conscious consuming) програми ЄС Еразмус+ напряму Жан Моне.

Еразмус+ – це програма міжнародної співпраці Європейського Союзу з іншими країнами світу у сфері освіти, молоді та спорту, що має на меті підтримку освітнього, професійного та особистісного розвитку громадян ЄС і поза його межами задля внеску до стійкого зростання, якості робочих місць і соціального згуртування, для розвитку інновацій та посилення європейської ідентичності й активного громадянства. Програма підтримує можливості навчальної та академічної мобільності в освіті та для молоді, проєкти й партнерства і розвиток стратегій та співпраці.

Фото із Зеленої школи Фото із Зеленої школи Фото із Зеленої школи Фото із Зеленої школи Фото із Зеленої школи Фото із Зеленої школи Фото із Зеленої школи Фото із Зеленої школи Фото із Зеленої школи Фото із Зеленої школи Фото із Зеленої школи Фото із Зеленої школи Фото із Зеленої школи Фото із Зеленої школи Фото із Зеленої школи Фото із Зеленої школи