«Унікальний простір на межі природного середовища, часу та потреб людини»: четверта зустріч із циклу від кафедри містобудування

Кафедра містобудування Львівської політехніки
Заставка заходу

Триває серія зустрічей з випускниками кафедри містобудування Інституту архітектури та дизайну Львівської політехніки (і не тільки), які успішно працюють у галузі архітектури та містобудування (містопланування, урбаністики, ландшафтної архітектури, дизайну тощо).

Цикл зустрічей «Теорія та практика містобудування» відбувається в рамках предмету «Теорія містобудування» магістерської освітньо-професійної програми «Містобудування» спеціальності 191 «Архітектура та містобудування».

6 листопада 2023 року в офісі бюро Sulyk Architects відбудеться четверта зустріч – дискусія про сучасну архітектуру й урбанізм. Зустріч проведе архітектор Тарас Сулик, співзасновник Sulyk Architects. Початок о 16:30.

Sulyk Architects засновано 2014 року Тарасом Суликом та Романом Суликом. Бюро розташоване у Львові та втілює досконалі рішення у сфері архітектури, інтер’єрного і ландшафтного дизайну в Україні та за її межами. В основі робіт Sulyk Architects – простота об’єму, лаконічна геометрія і виважені пропорції. Для авторів більш важливі відчуття, які ми переживаємо в просторі, ніж його зовнішня оболонка.

Проєкт тимчасового житла для внутрішньо переміщених осіб «Незламні матусі» номіновано на престижну європейську премію Mies van der Rohe Awards 2024.

Проєкти Sulyk Architects