Учні Академічної гімназії при Львівській політехніці – переможці Міжнародного конкурсу з дослідження Голодомору

Організатори заходу
 Учні ЛАГ – переможці Міжнародного конкурсу з дослідження Голодомору

Завершився IV Міжнародний міждисциплінарний конкурс наукових і мистецьких робіт імені Володимира Маняка та Лідії Коваленко, присвячений дослідженню Голодомору.

У номінації «Кращі дослідницькі та мистецькі роботи учнів закладів загальної середньої освіти», підномінації «Кращі роботи учнів 5–8 класів», диплом І ступеня та грошову винагороду 5 тисяч гривень здобули учні 8-го класу Львівської академічної гімназії при Національному університеті «Львівська політехніка» Лука Бартнєв та Захар Войтів із пошуковою роботою «Стратегії виживання та прояви людяності в умовах Голодомору» (текст, відео).

У підномінації «Кращі роботи учнів 9–11 класів» диплом ІІ ступеня та грошову винагороду 3 тисячі гривень здобула учениця 9-го класу Академічної гімназії при Львівській політехніці Софія Шелепило з малюнком «Голодомор».

 Учні ЛАГ – переможці Міжнародного конкурсу з дослідження Голодомору  Учні ЛАГ – переможці Міжнародного конкурсу з дослідження Голодомору  Учні ЛАГ – переможці Міжнародного конкурсу з дослідження Голодомору