Участь в програмах міжнародних обмінів серед пріоритетів не тільки викладачів й аспірантів кафедри МІ, але й студентів спеціалізації «Міжнародна інформація» спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»

Кафедра міжнародної інформації Львівської політехніки
Герб Львівської політехніки

Як відомо, підготовку фахівців  у  галузі  міжнародних  відносин  у  Львівській  політехніці  було  започатковано в  2003 році  на основі  секції  «Міжнародна  інформація»  при  кафедрі  прикладної математики Інституту прикладної математики та фундаментальних наук (ІМФН). З 2006 року  як  випускова за напрямом «Міжнародні відносини» та  спеціальністю «Міжнародна інформація» функціонує кафедра міжнародної  інформації (МІ), яка з 2016 року також готує бакалаврів та магістрів на освітніми програми «Міжнародна інформація» спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії»

Кафедра МІ активно долучається до участі  в програмах міжнародних освітніх та наукових обмінів. Так, цими днями студент гр. МВ-26 (спеціалізація «Міжнародна інформація» спеціальності 055 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії») Артем Кривуля беру участь у міжнародному молодіжному тренінгу в межах програми Erasmus+, що проходить в м. Бухаресті (Румунія).