У стартап-школі Університету в рамках програми Creative Spark відбувся конкурс стартап-проектів Enterprise Pitch Competition

Програма Creative Spark
конкурс Enterprise Pitch Competition

30 травня у рамках програми Creative Spark відбувся довгоочікуваний конкурс стартап-проектів Enterprise Pitch Competition. До Tech StartUp School Національного університету «Львівська політехніка» завітало 35 команд зі Львова, Києва, Луцька, Одеси. Також долучились учасники з Миколаєва, Ізмаїла та Шостки.

Усі команди презентували інноваційні та креативні ідеї. Під час пітчингу учасники чітко окреслили проблеми, запропонували рішення й розповіли про бізнес-моделі, які вважають найбільш доцільними для своїх проектів.

Учасники пітчили проекти перед журі з Tech StartUp School та Kingston University (London), а також обмінялись ідеями один з одним, адже свіжий погляд завжди важливий і допомагає знайти деталі, які раніше були непомітними.

Переможцями стали такі команди:

  1. Lingart
  2. PiPillow
  3. Help Talk

Вони отримали безцінний досвід та чудові призи – маркетингову підтримку, менторство, можливості презентації проекту на краудфандинговому майданчику StartEra та інше. Команда, яка посіла перше місце, одержала також фінансову винагороду від Tech StartUp School для розвитку проекту.

20 команд було обрано для участі у наступному етапі – конкурсі відеопітчів Big Idea Challenge, що відбувається у Лондоні. Під час тренінгів та конкурсу у Львові вони здобули нові навички і мають тепер можливість записати професійне відео про свій проект.

Всі учасники отримали сертифікати від Tech StartUp School, British Council, Національного університету «Львівська політехніка» та Kingston University (London).

конкурс Enterprise Pitch Competition конкурс Enterprise Pitch Competition конкурс Enterprise Pitch Competition