У середній загальноосвітній школі № 34 імені Маркіяна Шашкевича відбулися «Дні Політехніки»

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації
Фото із заходу «Дні Політехніки в школі»

У грудні викладачі Національного університету «Львівська політехніка» завітали з проєктом «Дні політехніки в школі» до середньої загальноосвітньої школи № 34 імені Маркіяна Шашкевича. Незважаючи на незручності, спричинені повітряними тривогами та вимиканням електричного живлення, Університет провів увесь цикл занять для учнів 9–11 класів.

Діти радо відгукнулись на цю ініціативу, адже дистанційне навчання особливо підсилює бажання живого спілкування й обміну думками. Презентація спеціальностей Львівської політехніки та огляд особливостей цьогорічного вступу допомогли учням краще зорієнтуватись у своїх побажаннях стосовно вибору майбутнього фаху. Запропоновані їм понад 50 бакалаврських спеціальностей надали змогу всім здійснити вибір відповідно до своїх уподобань та інтересів.

Діти дізнались, що на цей час в Університеті функціонують підготовчі курси, які надають можливість підвищити свій рівень знань для успішного складання НМТ і творчих конкурсів, необхідних для вступу у Львівську політехніку.

Фото із заходу «Дні Політехніки в школі» Фото із заходу «Дні Політехніки в школі» Фото із заходу «Дні Політехніки в школі» Фото із заходу «Дні Політехніки в школі» Фото із заходу «Дні Політехніки в школі»