У рамках проєкту GoodPharma відбувся тренінг щодо обслуговування осіб з особливими потребами

Кафедра технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології
Фото з тренінгу

16 лютого 2023 року в рамках проєкту GoodPharma відбувся тренінг «Особливості обслуговування осіб з особливими потребами в фармацевтичній дистрибуції».

Лекцію та майстер-клас щодо обслуговування осіб з особливими потребами для студентів майбутніх маркетологів і фармацевтів провела керівниця Ресурсного центру освітніх інформаційних технологій для осіб з особливими потребами Національного університету «Львівська політехніка» Оксана Потимко. Студенти змогли краще зрозуміти проблеми осіб зі специфічними проблемами, з ким вони у майбутньому зустрінуться як з клієнтами та колегами.

На заході були присутні учасники проєктної групи кафедри технології біологічно активних сполук, фармації та біотехнології Інституту хімії та хімічних технологій та кафедри маркетингу і логістики Інституту економіки і менеджменту. Не завадили провести тренінг навіть умови воєнного стану – заняття організували під час тривоги у бомбосховищі Львівської політехніки.

Заняття та майстер-клас – перші у серії заходів, що будуть проведені для школярів, студентів різних спеціальностей Університету, маркетологів, фармацевтів.

Запрошення на наступні відкриті лекції та майстер-класи буде анонсовано на сайті проєкту.

Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу Фото з тренінгу