У рамках проєкту EUSTS студенти Університету відвідали Центр надання адміністративних послуг міста Львова

Кафедра соціальних комунікацій та інформаційної діяльності
Фото з відвідин ЦНАПу

8 грудня 2022 року студенти Національного університету «Львівська політехніка» у межах європейських паблік-турів відвідали Центр надання адміністративних послуг міста Львова. Студенти довідалися, що такі ЦНАПи створені в рамках проєкту технічної допомоги Європейського союзу «Центр надання адміністративних послуг як інноваційний інструмент взаємодії влади та громади» та Програми «U-LEAD з Європою».

Під час зустрічі здобувачі вищої освіти дізнались історію створення ЦНАПів, систему функціонування ЦНАПу зсередини, основні принципи роботи з електронною системою керування чергою та іншим широким спектром послуг (оформлення іIS-картки, реєстрація ФОП, реєстрація нерухомого майна, реєстрація місця проживання, послуги органів державної влади тощо.)

Ключовий меседж зустрічі – «ЦНАП є сервісною інституцією, до якої можуть звернутися всі без винятку мешканці». Під час заходу відвідувачі змогли на практиці скористатися послугами у зоні самообслуговування, взяти участь у майстер-класі із замовлення е-послуг. Майстер клас проводили адміністратор ЦНАП Мар’яна Огородник та заступник начальника відділу Мар’яна Турок.

Екскурсія організована з ініціативи команди проєкту «Європейські студії для технічних спеціальностей у Національному університеті «Львівська політехніка» (EUSTS) – директорки Інституту гуманітарних і соціальних наук Ярини Турчин, завідувача кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності Олександра Марковця, доцентки кафедри СКІД Наталії Вовк, доцентів кафедри політології та міжнародних відносин Ольги Івасечко та Олега Цебенка, старшої викладачки кафедри ПМВ Ірини Сухорольської, асистентки кафедри ПМВ Христини Забавської, доцентки кафедри кафедри електромехатроніки та комп’ютеризованих електромеханічних систем Лідії Каші.

Команда проєкту щиро дякує адміністрації Центру надання адміністративних послуг та всім учасникам цього івенту та продовжує працювати над підготовкою інших, не менш цікавих заходів на актуальні теми європейської інтеграції України та співробітництва з Європейським Союзом.

Запрошуємо долучатись до наших заходів усіх охочих!

З докладнішою інформацією про проєкт EUSTS можна ознайомитися на його сайті у рамках Порталу Львівської політехніки.

Фото з відвідин ЦНАПу Фото з відвідин ЦНАПу Фото з відвідин ЦНАПу Фото з відвідин ЦНАПу Фото з відвідин ЦНАПу Фото з відвідин ЦНАПу Фото з відвідин ЦНАПу Фото з відвідин ЦНАПу Фото з відвідин ЦНАПу