У Львівській політехніці урочисто відкрили виставку прижиттєвих портретів Івана Франка

НТБ Львівської політехніки
виставка прижиттєвих портретів Івана Франка

17 жовтня у головному корпусі Національного університету «Львівська політехніка» відбулось урочисте відкриття виставки прижиттєвих портретів Івана Яковича Франка, приуроченої до 160-ліття від дня народження поета.

Портрети для виставки підготувала працівниця Науково-технічної бібліотеки Львівської політехніки Людмила Найда, оформлення та видання – видавничий центр Університету.

На відкритті виставки був присутній проректор з науково-педагогічної роботи Роман Орестович Корж, а відкривала виставку голова університетського товариства «Просвіта» Христина Василівна Бурштинська.

Родзинкою урочистості стали виступи акторів Народний театр-студія «Хочу» Максим Наконечний та Євгеній Кісель, які надзвичайно проникливо та емоційно продекламували твори Франка.

Усіх охочих ознайомитись із малим Ясем Франком, пройти від часів його юності і до становлення Франка як великого Каменяра – запрошуємо на другий поверх головного корпусу Львівської політехніки.

на виставці прижиттєвих портретів Івана Франка на виставці прижиттєвих портретів Івана Франка на виставці прижиттєвих портретів Івана Франка на виставці прижиттєвих портретів Івана Франка на виставці прижиттєвих портретів Івана Франка на виставці прижиттєвих портретів Івана Франка на виставці прижиттєвих портретів Івана Франка