У студентів Львівської політехніки, що працюють в ІТ-сфері, за півроку суттєво зросли зарплати

За матеріалами сайту DOU
айтішник

Редакція сайту спільноти програмістів DOU з 2 грудня до 5 січня 2020 року провела чергове анонімне зарплатне опитування, в якому взяли участь 10 187 ІТ-спеціалістів.

За підсумками дослідження було встановлено, що найвищі середні зарплати мають випускники Донецького національного технічного університету (тимчасово переміщеного у м. Покровськ), Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» – у всіх по $3000. Випускники Національного університету «Львівська політехніка» посідають у цьому списку десяте місце з показником $2400.

Серед студентів, що вже працюють, найвищі зарплати у тих, хто навчається у Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара, Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут», Національному університеті «Львівська політехніка» та Київському національному університеті імені Тараса Шевченка – понад $1000. Найнижча середня зарплата у студентів Львівського національного університету імені Івана Франка – $600.

Нагадаємо, за результатами попереднього дослідження у червні 2019 року випускники Львівської політехніки посідали 11-е місце з $2341, а студенти – 9-е ($750).

анонімне зарплатне опитування