У ліцеї Львівської міської ради «Оріяна» відбулися Дні Політехніки

Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації
Фото із зустрічей

З 17 до 21 жовтня в рамках проєкту «Дні Політехніки в школі» відбувалися зустрічі викладачів Національного університету «Львівська політехніка» з учнями 9–11 класів ліцею Львівської міської ради «Оріяна». Цей проєкт реалізовує Інтелектуальний навчально-науковий центр професійно-кар’єрної орієнтації (ІННЦПКО) разом із викладачами кафедр різних інститутів нашого університету.

Учні взяти участь у відкритих уроках з математики, англійської мови, фізики, хімії, мистецтва, української мови, вступу до ІТ. Також у дітей була можливість ознайомитися з використанням інформаційно-комунікаційних технологій для розв’язання конфліктів, дипломатичним протоколом та діловим етикетом.

Окремо для учнів 11 класів проведено тренінг «Компетенції майбутнього», де вони дізнались про освітні програми, які пропонує наш університет для навчання.

Сьогодні у Львівській політехніці функціонують підготовчі курси, які дають змогу учням випускних класів підвищити рівень своїх знань у процесі підготовки до ЗНО чи мультипредметного тесту, а також до творчих конкурсів під час вступу на спеціальності «Архітектура та містобудування» і «Дизайн». Також ці курси надають можливість отримати додаткові бали під час вступу на окремі спеціальності нашого університету. Про це школярі довідалися також.

Запрошуємо до співпраці з ІННЦПКО як учнів, так і колективи шкіл та ліцеїв!

Фото із зустрічей Фото із зустрічей Фото із зустрічей Фото із зустрічей Фото із зустрічей Фото із зустрічей Фото із зустрічей Фото із зустрічей