Студенти програми IT Sales Management у Львівській політехніці захистили командні проєкти

ІТ Expert
Фото із захисту робіт

Завершилися захисти командних проєктів на програмі IT Sales Management у Національному університеті «Львівська політехніка», яку підтримує Львівський ІТ Кластер.

Завдяки компанії N-iX студенти мали можливість вживу презентувати свої роботи. Всього на розгляд журі було подано 5 проєктів.

Найбільше балів набрала команда FDP, яка розробила застосунок FDP (Fast Data Processing), призначений для розв’язання проблем ведення обліку продажів малим та середнім бізнесом. Основна ідеологія застосунку – адаптувати складні процеси під користувача за допомогою візуальних рішень.

А команда Utahpot розробила інноваційне рішення для впровадження нового рівня 3D-графіки на основі WebGPU у веб-браузерах. Цей проєкт уже перетворився у стартап.

Менторили ці команди Олександр Короленко (Business Analyst в компанії Brainstack) та Денис Столярчук (Tech Lead в Jibe Solutions).

Оцінювали проєкти й надавали фідбек студентам досвідчені фахівці Sales-напряму, зокрема Тарас Петрів, Customer Engagement Director в N-iX, куратор програми IT Sales Management, та Орися Гірна, CEO at Zozoola, Director of BDA School at LITS, sales consultant at USAID ERA project, викладачка курсу комунікаційних технологій на програмі IT Sales Management.

Фоторепортаж – на сторінці ІТ Expert у соцмережі Фейсбук.