Студенти Львівської політехніки виступили на захист викладача

Центр комунікацій Львівської політехніки
Головний корпус Львівської політехніки

Студенти Львівської політехніки, зокрема двох інститутів ― ІКНІ та ІППТ, відреагували на звинувачення у ЗМІ їхнього викладача у неприпустимому наповненні дисципліни. У Telegram-каналі ще в п’ятницю створили групу, де ділилися відгуками про педагога, до слова, всі вони ― позитивні. А також ініціювали збір підписів на його підтримку.

Окрім цього офіційне звернення на підтримку позиції цих студентів оприлюднили Колегія студентів і Профком студентів і аспірантів Львівської політехніки.

― Студенти, які безпосередньо знайомі з викладачем і навчалися в нього, одразу стали на його захист. Це ми бачили і в соціальних мережах, багато й нам писали. Молодь вважає, що нічого поганого не відбувалося. Також акцентували на професійних і людських якостях науково-педагогічного працівника, адже дискретна математика, яку викладає, досить складний предмет і саме завдяки його вмінню пояснювати, не виникало проблем із навчанням. Тож, як наголосили студенти, вони не хочуть втрачати одного з кращих викладачів кафедри, ― пояснює очільниця Профкому студентів і аспірантів Львівської політехніки Анастасія Вакарчук.

Керівники студентського активу зазначили, що  добре вивчили все, що поширювали інформаційні агентства і однозначно підтримують студентів, які обстоюють викладача.

― До нас також звернулися випускники цієї кафедри, які свого часу навчалися в цього викладача і, за їхніми словами, ніщо не виходило за межі нормальності чи адекватності. Тож не хотіли б, щоб нерозважливі дії різних ЗМІ зіпсували хорошому викладачеві життя, ― додала Анастасія Вакарчук.

Приєднані файли